OVER BUREAU BOER

De persoon achter het bureau

OPRICHTER JAN BOER

Bureau Boer is op 1 januari 2020 opgericht door Jan Boer. Een ervaren toedrachtsonderzoeker met een brede belangstelling voor de maatschappij.

Voordat hij zijn eigen bureau startte, werkte Jan 32 jaar als senior schade onderzoeker. Eerst bij COBB/CED Forensics en later bij Schade- en Onderzoeksbureau Hoofddorp. Voor die tijd werkte hij 15 jaar bij de politie, waarvan hij meer dan 10 jaar rechercheur was, en werkte hij 2 jaar bij Nationale Nederlanden pensioensverzekering. Zijn belangstelling reikt verder dan werk alleen. Daarom besteedt hij zijn vrije tijd al jarenlang aan vrijwillige bestuursfuncties. Voornamelijk in het welzijnswerk.

Jan is het beste te omschrijven als een sociale, analytische, tactische, diplomatieke luisteraar en een boeiende verteller. Tijdens informatieve en confronterende gesprekken krijgt hij mensen op een rustige manier in beweging. Daarbij is hij als geen ander in staat om feiten en patronen te analyseren. Door zijn jarenlange werkervaring is hij bekend met de vele culturen en nationaliteiten die in Nederland wonen.

NIVRE REGISTER-EXPERT

Jan Boer is NIVRE Register-Expert. Jan Boer staat hiervoor ingeschreven als expert in het register bij het Nederlands Instituut van Register Experts (NIVRE) bij de branche toedrachtsonderzoek. Om up to date te blijven rondom de nieuwste regelgeving en technieken in de branche, volgt Jan Boer opleidingen en seminars.

LID BPOB

Bureau Boer is aangesloten bij de Branchevereniging Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB) als lid. De BPOB houdt toezicht op de kwaliteit van de dienstverlening van de aangesloten bureaus en toetst of de leden zich houden aan de toepasselijke wet- en regelgeving en de Privacygedragscode. 

GEREGISTREERD RON

Tot slot staat Jan Boer geregistreerd als Register Onderzoeker bij N’Lloyd (RON)